IZJAVA O PRIVATNOSTI

Izjava o odricanju odgovornosti: Ovaj dokument je predložak kreiran u svrhu informiranja. Koristeći ovaj dokument, pristajete na izjavu o odricanju odgovornosti te uzimate u obzir kako Webnode nije odgovoran ni za koje od radnji poduzetih na osnovi sadržaja ove web-stranice. Preporučujemo Vam kako biste potražili pravni savjet te prilagodili sadržaj ovog dokumenta potrebama Vašeg poslovanja.

E-trgovina [SVIJET VOZILA] na web-stranici [https://www.rabljeni-novi-autodijelovi.com] OIB tvrtke [11590783469] sa sjedištem u [Đuke Čaića 44, Jamarica, Kutina] obrađuje osobne podatke dobivene od Kupaca u svrhu ispunjavanja i dodatnog potvrđivanja Uvjeta i odredbi, obrade elektroničkih narudžbi i isporuka te za nužnu komunikaciju u zakonom propisanom roku.

Opće odredbe

1. Kontrolorom osobnih podataka, u skladu s GDPR (u daljnjem tekstu „Regulacija“) je [V.S.T. SANJA SALONI j.d.o.o.], OIB tvrtke [11590783469], sa sjedištem u [Đuke Čaića 44, Jamarica, Kutina ] (u daljnjem tekstu „Kontrolor“);

2. Kontaktni podaci Kontrolora su: e-mail: [v.s.t.sanja.saloni@gmail.com], tel.: [+385(0)922638882];

3. Osobni podaci su bilo koja informacija koja se odnosi na identificiranu ili prepoznatljivu fizičku osobu.

Izvor osobnih podataka

1. Kontrolor obrađuje osobne podatke primljene uz suglasnost Kupaca te prikupljene preko ugovora za narudžbu i upotpunjavanje elektroničke narudžbe kreirane u e-trgovini [SVIJET VOZILA I LJEPOTE].;

2. Kontrolor obrađuje samo one osobne podatke Kupaca koji su potrebni za ispunjenje ugovora o kupnji;

3. Kontrolor obrađuje osobne podatke u svrhu isporuke, naplate te komunikacije između strana uključenih u ugovor te za vrijeme trajanja propisanog zakonom. Osobni podaci neće biti objavljivani kao ni preneseni u druge zemlje.

Svrha obrađivanja podataka

Kontrolor obrađuje osobne podatke Kupaca radi:

1. Registracije na web-stranici [https://www.rabljeni-novi-autodijelovi.com ] u skladu s Člankom 4., Dijelom 2. iz GDPR-a;

2. Izvršavanja elektroničke narudžbe koju je kreirao Kupac (ime, adresa, e-mail, broj telefona);

3. Poštivanja zakona i propisa koji proizlaze iz ugovora sklopljenog između Kupca i Kontrolora;

4. Osobni podaci neophodni su za izvršavanje ugovora za naručivanje. Ugovor se ne može sklopiti bez osobnih podataka.

Trajanje pohrane osobnih podataka

1. Kontrolor pohranjuje osobne podatke u periodu potrebnom za izvršavanje prava i obveza koje proizlaze iz ugovornog odnosa između Kontrolora i kupca u trajanja od 3 godine nakon zaključenja ugovornog odnosa;

2. Kontrolor mora izbrisati sve osobne podatke nakon isteka razdoblja potrebnog za pohranu osobnih podataka.

Primatelji i obrađivači osobnih podataka

Treće strane koje obrađuju osobne podatke Kupca su podizvođači Kontrolora. Usluge tih podizvođača neophodni su za uspješno izvršenje ugovora o narudžbi i obradi elektroničke narudžbe između Kontrolora i Kupca.

Podizvođači Kontrolora su:

  • Webnode AG (sustav e-trgovine);
  • Tvrtka za isporuku narudžbi;
  • Google Analytics (statistike web-stranice);

Prava Kupaca

U skladu s Odredbama, Kupac ima pravo na:

1. Pristup svojim osobnim podacima;

2. Ispravak osobnih podataka;

3. Brisanje osobnih podataka;

4. Prigovor na obradu osobnih podataka;

5. Prijenos podataka;

6. Povlačenje suglasnosti za obradu osobnih podataka u pisanom obliku ili e-mailom poslanom na: [v.s.t.sanja.saloni@gmail.com ];

7. Podnošenje žalbe nadzornom tijelu u slučaju sumnje da je došlo do kršenja Regulacije.

Sigurnost osobnih podataka

1. Kontrolor izjavljuje kako će poduzeti sve tehničke i organizacijske mjere potrebne za zaštitu osobnih podataka;

2. Kontrolor izjavljuje kako je poduzeo tehničke mjere opreza kako bi osigurao prostor za sigurnu pohranu podataka, posebice osiguravajući pristup računalu lozinkom, korištenjem antivirusnog softvera i redovitim održavanjem računala.

Informacije koje se automatski prikupljaju na našoj web stranici

Automatski prikupljamo informacije u log datotekama poslužitelja, kao što je vaša IP adresa, vrsta preglednika, stranice za preusmjeravanje / izlazak i operativni sustav. Koristimo ove informacije kako bismo upravljali našim web stranicama i našim tehničkim rješenjima, razumjeli kako se posjetitelji kreću kroz našu web stranicu i usluge te da poboljšamo vaše iskustvo dok koristite naše web stranice i usluge.

Završne odredbe

1. Postavljanjem elektroničke narudžbe na web-stranicu [https://www.rabljeni-novi-autodijelovi.com], Kupac potvrđuje da je obaviješten o svim uvjetima zaštite osobnih podataka te ih prihvaća u punoj mjeri;

2. Kupac prihvaća ta pravila označavanjem okvira za potvrdu u formularu za narudžbe;

3. Kontrolor može ažurirati ova pravila u bilo kojem trenutku. Nova, ažurirana verzija mora biti objavljena na njegovoj web-stranici.

Ova pravila stupaju na snagu [11.03.2019]

PRAVILA PRIVATNOST UDRUGA UPIS

Pravila privatnosti

Predavanja i radionice

Udruga pomoći i solidarnosti ( u daljnjem tekstu "Udruga") svjesna je činjenice da su mnogi korisnici koji posjećuju naše web stranice zabrinuti za podatke koje su dostavili on-line, te se pitaju kako se isti čuvaju i koriste.

Kako bismo riješili taj problem i pokazali da smo se obvezali na zaštitu osobnih podataka, izradili smo i provodimo politiku zaštite osobnih podataka na svojim Internet stranicama, te vas molimo da je s vremena na vrijeme provjerite, s obzirom na moguće izmjene.

Zaštita osobnih podataka na internet stranicama "Udruge" - općenito

Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni. Ne zahtijevamo od vas da nam pošaljete te podatke kako bismo vam omogućili pristup na naše stranice i ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno za sudjelovanje u nekoj aktivnosti na našim stranicama.

Osobne podatke prvenstveno prikupljamo kako bismo vam mogli poslati izmjene i novosti elektronskom poštom, odaslati publikacije, brošure i drugi promidžbeni materijal i odgovoriti na vaša pitanja ili savjete. Ne prodajemo, ne prenosimo, ne otkrivamo podatke koje prikupimo na našim web stranicama nikome izvan "Udruge" bez vaše dozvole, osim u slučajevima kad u najboljoj namjeri smatramo da imamo zakonsku obvezu otkrivanja takvih podataka.

"Udruga" ne sakuplja podatke maloljetnih osoba. Ukoliko ste maloljetni, molimo Vas da nam ne šaljete bilo kakve Osobne Podatke o sebi, što uključuje Vaše ime, prezime, adresu prebivališta, broj telefona ili e-mail adresu. Prenošenje osobnih podataka od strane maloljetnika ne bi se smjelo odvijati bez odobrenja roditelja ili skrbnika. Ukoliko bi usprkos tome uslijedila uspostava kontakta na pobudu maloljetne osobe, u slučaju prenošenja osobnih podataka od strane maloljetne osobe, "Udruga" izričito odbija zaprimanje bilo kakvih zahtjeva materijalne ili nematerijalne prirode koji proizlaze iz obrade takve namjere kontakta.

Možete u svako doba zatražiti pregled svih osobnih podataka koje smo od vas dobili. Možemo na vaš zahtjev ažurirati, ispraviti ili brisati te podatke (ako se dotični podaci još uvijek nalaze u našim bazama podataka), ili ubuduće prestati koristiti te podatke. Ako želite ostvariti to pravo, jednostavno nam se javite.

Tajnost podataka

Želimo jasno reći da prilikom posjeta ovim stranicama vaši osobni podaci ostaju tajni, osim ukoliko ih ne želite dobrovoljno otkriti.

Obvezujemo se da, osim u svrhu zakonske istrage, nećemo drugim stranama dati podatke koje smo primili.

Podatke koji se pristupom na internetsku stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) "Udruga" ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internetske stranice i radi poboljšanja njezina sadržaja i funkcionalnosti.

Odašiljanje poruka elektronskom poštom

Kada nam šaljete elektronsku poštu (e-mail) s osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bilo putem e-mail poruke s pitanjem ili komentarom, ili putem obrasca koji nam dostavljate elektronskom poštom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva.
Svi djelatnici "Udruge" odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni.