Macan nakon što je Vidović Krišto nazvao spodobom i odjurio iz Otvorenog: ‘Nemam se namjeru ispričati, ona je novi Glasnović’

2020-07-21

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=1641089629391234

Bivša HRT-ova urednica i voditeljica Karolina Vidović Krišto i nekadašnji Plenkovićev savjetnik i komunikacijski stručnjak, Krešimir Macan jučer su se verbalno sukobili u Otvorenom HRT-a. Sukob je završio tako što je Krišto Macanu kazala neka ode ako je ne želi slušati što je Macan i napravio, a napuštajući studio HRT-a dobacio je kako ne želi sjediti u studiju "s ovom spodobom".

Danas kaže kako je Krišto na HRT došla minutu ranije samo kako ne bi s nikim morala razgovarati, a da je potom imala spreman monolog te da je vrijeđala. "Svi drugi u studiju su političari, oni to moraju trpjeti ja ne moram", kazao je za Večernji list Macan.

Bez isprike

U studio je ističe došao svojom voljom, pa ga je svojom voljom i napustio. "Ne zanima me prošlost. Ona ništa ne zna o prošlosti, nema veze s prošlosti, a priča o prošlosti, prije bih o tome pričao s generalom Glasnovićem. Ja imam svoj stav i slobodan sam čovjek, došao sam u studio svojom voljom i s dobrom voljom, mogu i otići svojom voljom", kaže.

Karolini Vidović Krišto se ne misli ispričavati. "Nemam se namjeru ispričati što sam je nazvao spodobom. Znam je godinama, ali moram priznati da je postala novi Željko Glasnović u Saboru. Ona će ga zamijeniti", dodao je.