SVE GLASNIJA ŠAPUTANJA! Jakov Kitarović je u Kovačevićevom klubu preuzeo prljavi novac za ženinu kampanju?

2020-09-25

Ako je suditi po sve glasnijim šaputanjima koja se u vidu objava po društvenim mrežama sve više dijele, Hrvatska bi se, zbog tzv. slučaja Janaf, mogla naći na pragu najveće koruptivne afere u svojoj povijesti, iako ih do sada uistinu nije manjkalo.

Jedna od teorija došla je i do saborske zastupnice Marijane Puljak, članice stranke Pametno. Osnivač udruge Glas poduzetnika, Dražen Oreščanin, upitao je Puljak na Facebooku, što misli o objavi koju je podijelio jedan njihov član?

Objavu prenosimo u cijelosti:

"Da li je moguće da je Jakov Kitarović 11.11. 2019. u famoznom klubu primio prljav novac za kampanju Kolinde Grabar KItarović, kojeg je tadašnja računovotkinja u Uredu predsjednice, Jadranka Skender, primjetila te htjela prijaviti. To se događalo najvjerojatnije krajem 11. mjeseca kada je možebitno zbog toga došlo i do rasprave između Skender i Kolinde Grabar ili nekog iz njezinog ureda. Zanimljivo je da je baš krajem studenog Kolinda završila u bolnici, navodno zbog viroze, a po mom mišljenju, zbog stresa uzrokovanog mogućim posljedicama prijave Jadranke Skender u svezi prljavog novca. Također, najzanimljiviji dio priče tek slijedi...", napisao je na Facebooku član Udruge Glasa poduzetnika.

"Jadranka Skender 4.12.2019. bez traga i glasa misteriozno nestaje iz Ureda predsjednice te joj se gubi svaki trag. Policija kreće u potragu a 9.12.2019. njen auto sa Savskom nasipu pronalazi kći (toliko o trudu policije). Tjelo Jadranke Skender pronađeno je u Savi u lipnju ove godine. Zvuči kao scenarij iz filma, ali ima logike. Ako je ovo istina, to bi bio najveći skandal u povijesti RH, a i puno šire. Plaćenje predsjedničke kampanje prljavim novcem i likvidacija svjedoka", iznio je svoju teoriju jedan od članova udruge Glas poduzetnika.